Animaux Troupeau

Animaux Troupeau is in 2015 bedacht door 2 jonge ondernemers. Een merk dat geboren is uit de frustratie van een straatbeeld waarin veel mensen veelal gekleed zijn in dezelfde kleding. Ze dragen allemaal dezelfde toffe kleding, maar gaan hierdoor met de beste bedoelingen op in de massa. Als een grote kudde waarin van uniciteit en onderscheidendheid geen sprake is.

Deze drang naar authenticiteit bewoog de jonge ondernemers ertoe om Animaux Troupeau – oftewel de Franse benaming voor kuddedier – het leven in te roepen. Een merk waarbij exclusiviteit even hoog in het vaandel staat als kwaliteit. De unieke designs worden in beperkte oplage geproduceerd, waardoor opgaan in de kudde niet langer aan de orde is. Een beperkte collectie van authentieke kledingstukken, allen in het teken van jouw authenticiteit.

De kledingstukken van Animaux Troupeau zijn via de webshop te koop en via de speciaal hiervoor geselecteerde fysieke winkels. De exclusiviteit wordt gewaarborgd doordat het merk slechts in één winkel per stad of stadsdeel te vinden is, goed verborgen voor de massa. Enkele stukken zijn zelfs slechts bij bepaalde winkels terug te vinden en dus nergens anders verkrijgbaar. Is jouw favoriete design uitverkocht? Dan moeten we je teleurstellen; wanneer een product of maat is uitverkocht dan is het ook echt niet meer verkrijgbaar en komt het niet meer terug.