Zwemshort - TRIANGLE

*Low in stock! Het detail van de print op deze short is zeker opvallend te noemen. Bovendien volstrekt uniek en ook nog eens in een gewaagde, enigszins koele, kleurencombinatie.

€ 49,00
Prijs per Stuk
Aantal: 
Bestellen

TRIANGLE
Wie uit wil blinken op vakantie, aan het strand, of gewoon in eigen omgeving laat dit merken in zijn kledingstijl. Met behulp van de originele zwemshorts van Animaux Troupeau gaat dat zeker goedkomen. Het detail van de print op deze short is zeker opvallend te noemen. Ruiten vormen de boventoon en worden afgewisseld met driehoeken die op hun beurt ruiten vormen. De pastelkleuren vormen een zachte maar toch opvallende verschijning. Dit is zeker een aanvulling op jouw zwemshort collectie en zoals je van ons gewend bent is de ‘Triangle’ alleen in beperkte oplage beschikbaar.
 
Details
Gelimiteerde oplage van 100 stuks wereldwijd
100% peach skin
Quick dry
Model: korte zwemshort
Elastische band met luxe koord
Speciaal design roestvrij stalen cord ends
2 zijzakken en 1 achterzak met klittebandsluiting
Het kenmerkende rubberen rode logo aan de linker zijde
Comfortabele binnenbroek met elastische beenopeningen
Kleur: pastel blauw/roze/groen
Wasvoorschriften: machinewas tot 30°C, programma voor fijne was
 
Ontbreekt er een maat?
Stuur dan een bericht naar: info@animauxtroupeau.com met daarin de maat en het product. Wij laten je weten wanneer het product weer beschikbaar is. Animaux Troupeau werkt uitsluitend met gelimiteerde oplages, het kan dus ook zijn dat het product helaas niet meer beschikbaar is.

Laatst bekeken producten